Recapitulare 2014

“…unii filosofi sunt suparati pe imagini pentru ca nu sunt lucruri, iar pe cuvinte, pentru ca nu sunt sentimente.” George Santayana

Sunt fotograf si ma ocup cu precadere de arhivare. Anul asta am dat de proiecte foarte faine si am facut cu ele ce am stiut eu mai bine. Le-am fotografiat. S-a întamplat sa si filmez putin. O sa va povestesc despre ele mai intai pe scurt dupa care, in zilele care au mai ramas din 2014, o sa adaug detalii.

Ca sa termin cu filmul, o sa încep cu el. Am filmat 3 scurt metraje: Blue Spring, regia Andreea Bortun si Duminica dimineata si Lampioane chinezesti, regia Bogdan T. Olteanu.

In primavara au început festivalurile. Mi-am facut incalzirea la Sibiu cu ocazia Maratonului de 25 de ore de teatru. Odata cu vara a venit TIFF-ul si m-am dus dupa el la Cluj. Tot acolo am fotografiat si cei 10 actori recomandati de TIFF pentru film.

La mijlocul anului am fotografiat repetitiile lui Robert Wilson pentru Rinocerii, laTeatrul Național din Craiova. M-am odihnit putin si a venit Ideo Ideis, Festivalul National de teatru tanar de la Alexandria. De-acolo am plecat direct la Cetate, la Divanul degustatorilor de film si arta culinara.

Toamna a inceput cu Gala Hop de la Costinesti. De-acolo am taiat tara in doua si m-am dus direct la Timisoara, la Festivalul Plai. Mai tarziu, in noiembrie, am fotografiat Festivalul National de Teatru. In timpul asta am pus umarul la o carte care aduna 10 artisti plastici si 10 scriitori, care s-a lansat la sfarsitul lui noimebrie si care se numeste Dublă expunere.

Va las cu niste imagini si revin maine cu niste vorbe.

Duminică dimineațăDuminica dimineata

 

Blue SpringBlue Spring

 

Dublă expunereDublă expunere

 

Divan Film FestivalDivan Film Festival

 

Ideo IdeisIdeo Ideis

 

10 pentru film10 pentru film

 

RinoceriiRinocerii

 

FNTFNT

 

Gala HopGala Hop

 

Maratonul de 25 de ore de teatruMaratonul de teatru de la Sibiu

 

TIFFTIFF

 

Festivalul Plai

Festivalul Plai

 

1 Note on “Recapitulare 2014”

  1. Bulboaca Gelu

    Imi place. Continua si ne uimeste!

    Reply

Leave a Note

Your email address will not be published.